Доставка

1. Каква е цената на доставката и с коя куриерска фирма работите?

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ и може да е до адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Цените за доставка зависят от населенето място, избрания от Вас начин на доставка и се калкулират автоматично спрямо куриерските услуги на СПИДИ. Поръчки над 60 лв. ползват безплатна доставка.

2. По какъв начин мога да заплатя за поръчката си?

Предлаганият от нас метод на плащане е наложен платеж – ще заплатите поръчаните продукти на куриера при доставка на своята пратка. Всяка пратка се изпраща с опция за преглед преди плащане.

3. Доставяте ли до офис на куриерска фирма?

Да, можете да попълните адрес на избран от Вас офис на куриерската фирма Спиди, когато правите поръчката си онлайн на stylebyjoe.com.

4. Какви са сроковете за доставка?

Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни, счетано от датата на регистрация на Вашата поръчка. В зависимост от метеорологичните условия и натовареността на куриерите, може да получите поръчаните от Вас продукти с 1-2 дни закъснение (предимно в периода от края на ноември до края на декември).

5. Има ли опция преглед при доставка на пратката?

Да. Всяка пратка се изпраща с опция за преглед преди плащане, без значение дали ще я получите лично на адрес или до офис на куриерската фирма.

6. Какво се случва, ако не съм на адрес при доставката?

Преди доставка ще получите известие или обаждане от куриерите с период на доставката. Ако не сте си у дома по време на доставката, куриерите ще се свържат с Вас за да уточните следващо посещение. Ако куриерите не успеят да ви доствят пратката след два опита, Вие ще може да си я вземете от техен офис.

7. Доставка до адрес извън България

За съжаление, към момента не можем да Ви предложим доставка извън България.

Върни До Горе